Ljusterö JSK är en medlemsförening med ca 350 medlemmar. Vi har 8 banor, tre för kula, en för pistol och fyra för hagel. Dessa håller öppet under våren och hösten enligt schema som du hittar här på hemsidan under fliken Skyttekalender. Flera tävlingar arrangeras under året både Klubbmästerskap för medlemmar och öppna tävlingar för skyttar från hela landet. Vi utbildar och examinerar ett antal nya jägare varje år via Jägarexamen

Avslutning säsongen 2023, uppdaterad 2023-09-12

Från och med 1. oktober avsluta säsongen på vår banan  för 2023. Från  början november finns möjlighet att utnyttja långhållsbanan för medlemmar så länge inte är tjäle i marken. Anmälning krävs via fliken banbokning.

Hagelbanan stänger från och med 13. september på onsdagar. Ljusförhållande är för dåligt efter klockan 18.

Hagelbanan har möjlighet att skjuter även under vintertid. Men det finns ingen ordinarie skjutprogram. Vid intresse håll utkik på hemsidan/skyttekalender. Vår sista event  2. december 2023 blir vår traditionellt skinkskytte. Välkommen.

// Styrelsen

Information för banbokningar, uppdaterad 2023-09-11

Att boka in sig för skytte finns nu alla bokningstillfälle på ett och samma ställe under fliken banbokningar. Ordinarie skytte på hagelbanan är den enda med dropp in. All andra skytte kräver en förbokning för att säkra din plats och undvika långa väntetider.

Besöksräknare
017080
Users Today : 38
This Month : 866
This Year : 9035
Total Users : 17080